fbpx

Aktivnosti

Aktivnosti

Kreiraj svoj dan

Kod nas imate priliku da sami kreirate svoj dan. Možete koristiti: saunu, vruću kadu, teretanu, teren za igru, igraonicu, biciklove za vožnju. Mogućnost vođenih šetnji kao i zakazivanje profesionalne masaže. U nastavku više detalja.

Sauna

Finska sauna je sastavni deo naše ponude, i gosti mogu uživati u korišćenju iste tokom cele godine. Korišćenje saune ima višestruke pogodnosti. Poznato je da jača imunitet, ublažava stres, opušta mišiće, smanjuje bol u zglobovima, eliminiše toksine, čisti kožu, poboljšava san, jača kardiovaskularni sistem, kao i da sagoreva kalorije.

Teretana

U našoj teretani uz prethodno znanje možete odraditi kvalitetan trening. Od sprava posedujemo: traku za trčanje, sprava za nordijsko skijanje, vratilo, gladijator, univerzalnu klupu za tegove (benč i druge vežbe), stalak za tegove (benč,čučanj, ramena, itd.), 100 kilograma tegova, i jednoručne tegiće.

Vruća kada

Vruća kada pored relaksacije ima i terapeutska svojstva. Topla voda opušta mišiće i smanjuje nivo hormona stresa. Može se koristiti tokom cele godine, ali je posebno je atraktivna na jesen i zimu kada su niže temperature vazduha. Osobe bez zdravstvenih tegoba mogu je kombinovati sa hladnim tušem.

Teren za igru

Ukoliko ste motivisani da pokažete svoje sportske veštine, teren za igru je pravo mesto za vas. Teren se može koristiti za mali fudbal, odbojku, badminton ili spidminton. Neka najbolji pobedi!

Igraonica

Najnoviji sadržaj na našem imanju je upravo igraonica. Sigurno smo da će ona biti mesto gde ćete uživati u zajedničkoj razonodi sa svojom porodicom i prijateljima. U igraonici se nalazi sto za stoni tenis, stoni fudbal i pikado, želimo vam mnogo dobre zabave!

Bicikli za vožnju

Vožnja bicikala je prepoznatljiva aktivnost velikog broja ljubitelja aktivnog odmora. Upoznajte naš krajolik uz sportsku rekreaciju i uživajte u vožnji kroz živopisne predele Šumadije. Naše bicikle pogledajte na fotografijama iznad.

Vođene šetnje

Svaki dan imate mogućnost odlaska na vođenu šetnju na obroncima planine Rudnik. Iskoristite priliku i otkrijte lepote Šumadije sopstvenim očima. Za goste koji žele da se upuste u pravu avanturu preporučujemo osvajanje vrha Ostrvice koji je udaljen 14 km od našeg imanja.

Vajati Bosutica zaista imaju po nešto za svakoga, ukratko - čista desetka!
Tijana
 • IMANJE

  Našim gostima smo obezbedili niz ambijenata: splav na rečici Bosuti, platforma na drvetu, bazen, plaža rečice Bosute. Na imanju ćete pronaći i ljuljaške, viseće ležaljke, klupice na više mesta. Prepustite se i uživajte u zvucima prirode.

 • BAZEN NAĐA

  Odmor na našem imanju u letnjim mesecima je upotpunjen bazenom u prirodnom ambijentu. Bazen se puni izvorskom vodom i tokom celog dana je osunčan, što uzrokuje prijatnu temperaturu vode koja omogućava i kupanje u večernjim satima.

 • PUN PANSION

  Za naše goste Aleksandra pripremama tri obroka prema svojim receptima. U pripremi hrane koristi kvalitetne domaće namirnice. Pored obroka domaće kuhinje nudimo vegetarijanske i veganske/posne obroke za naše goste.

 • DRUŽINA BOSUTICA

  Jedna od čari sela su domaće životinje. Na našem imanju imate priliku da upoznate našu malu družinu. Družinu predvodi magarica Duša, a družinu čine naši psi, mačke i kokoške.

 • VAZDUŠNA BANJA

  Planina Rudnik je 1922. godine proglašena za vazdušnu banju. Kvalitet vazduha u našem kraju je odličan zbog povoljnih klimatskih uslova, velike šumovitosti i brojnih izvora.

 • EKO SELO

  Vodimo računa o prirodnom okruženju, dobrobiti životinja, i praktikujemo i promovišemo način života sa malo otpada.

 • NOVOSTI

  Budite u toku sa novostima sa našeg imanja i ispratite sve vesti na našem blogu.

 • INICIJATIVE

  Na ovoj stranici možete pronaći inicijative koje smo pokrenuli kao i male biznise iz lokalne i šire zajednice koje podržavamo.

 • VAJAT MIRKA

  Vajat Mirka se nalazi na desnoj strani našeg imanja u neposrednoj blizini bazena. Poseduje terasu sa pogledom ka bazenu i prostranoj livadi koja će vas očarati.

 • VAJAT VUK

  Vajat Vuk se nalazi na levoj strani našeg imanja i u neposrednoj je blizini rečice Bosute. Poseduje prostranu terasu do koje dopire zvuk žubora rečice i uz prirodno ukruženje stvara jedinstven doživljaj.

Imate pitanje?

vajati@bosutica.rs