fbpx

Pun pansion

Odmor uz pun pansion

Kao naši gosti ne morate da razmišljate o pripremi hrane. Aleksandra priprema doručak, ručak i večeru prema svojim receptima u čijoj pripremi koristi kvalitetne domaće namirnice. Aleksandra svakog dana osmisli i pripremi dnevni meni koji se servira u sledećim terminima: Doručak (8:30 – 10:00) Ručak (14:30 – 15:30) Večera (19:00 – 20:00) Više detalja i jela koja služimo pogledajte u nastavku.

Doručak

Za doručak služimo: sveže pripremljeno domaće pecivo (lepinje, pita sa sirom, mekike, slane kifle), domaće suhomesnate proizvode uz domaći ajvar i kajmak, domaće kiselo mleko ili jogurt, domaća jaja, ovsene pahuljice. * Navedene stavke su okvirni opis, na fotografijama iznad možete videti kako izgleda poslužen doručak.

Ručak

Za ručak služimo: domaću supu, glavno jelo, prilog, salatu, domaći hleb Koja glavna jela služimo i kako izgleda poslužen ručak pogledajte na fotografijama iznad.

Večera

Večeru služimo slanu ili slatku. Kao slanu večeru služimo: pancerote, pogačice sa čvarcima, domaće kiflice, paste, itd. Slatke večere mogu biti palačinke servirane uz domaći krem, rolat sa vanilom, štrudle sa makom i orasima itd.

Posebni režimi ishrane

Kako bi se naši gosti osećali kao kod kuće, pored obroka domaće kuhinje, pripremamo vegetarijanske i veganske/posne obroke.
 
Ukoliko želite ove obroke, molimo vas napišite to u napomeni prilikom popunjavanja vaše rezervacije.
 
Ukoliko imate alergijsku reakciju na određenu vrstu hrane molimo vas da nas obavestite prilikom
popunjavanja rezervacije kako bi prilagodili obroke prema vašim potrebama.
 
Ukoliko želite različite režime ishrane u okviru jedne rezevacije, molimo vas da prilikom popunjavanja rezevacije selektujete dodatnu uslugu različiti režimi ishrane u okviru jedne rezervacije koja se naplaćuje 15€ po danu.
Vegetarijanski obroci

Obavestite nas ukoliko imate alergiju na određenu vrstu hrane

Veganski - Posni obroci

Hrana koju Aleksandra sprema se jednostavno mora probati, jer se rečima ne može dovoljno dobro opisati.
Branislav
 • IMANJE

  Našim gostima smo obezbedili niz ambijenata: splav na rečici Bosuti, platforma na drvetu, bazen, plaža rečice Bosute. Na imanju ćete pronaći i ljuljaške, viseće ležaljke, klupice na više mesta. Prepustite se i uživajte u zvucima prirode.

 • BAZEN NAĐA

  Odmor na našem imanju u letnjim mesecima je upotpunjen bazenom u prirodnom ambijentu. Bazen se puni izvorskom vodom i tokom celog dana je osunčan, što uzrokuje prijatnu temperaturu vode koja omogućava i kupanje u večernjim satima.

 • MNOŠTVO AKTIVNOSTI

  Kod nas imate priliku da sami kreirate svoj dan. Možete koristiti: saunu, vruću kadu, teretanu, teren za igru, igraonicu. U ponudi imamo biciklove za vožnju koje svi naši gosti mogu koristiti, kao i mogućnost vođenih šetnji.

 • PUN PANSION

  Za naše goste Aleksandra pripremama tri obroka prema svojim receptima. U pripremi hrane koristi kvalitetne domaće namirnice. Pored obroka domaće kuhinje nudimo vegetarijanske i veganske/posne obroke za naše goste.

 • DRUŽINA BOSUTICA

  Jedna od čari sela su domaće životinje. Na našem imanju imate priliku da upoznate našu malu družinu. Družinu predvodi magarica Duša, a družinu čine naši psi, mačke i kokoške.

 • VAZDUŠNA BANJA

  Planina Rudnik je 1922. godine proglašena za vazdušnu banju. Kvalitet vazduha u našem kraju je odličan zbog povoljnih klimatskih uslova, velike šumovitosti i brojnih izvora.

 • EKO SELO

  Vodimo računa o prirodnom okruženju, dobrobiti životinja, i praktikujemo i promovišemo način života sa malo otpada.

 • NOVOSTI

  Budite u toku sa novostima sa našeg imanja i ispratite sve vesti na našem blogu.

 • INICIJATIVE

  Na ovoj stranici možete pronaći inicijative koje smo pokrenuli kao i male biznise iz lokalne i šire zajednice koje podržavamo.

 • VAJAT MIRKA

  Vajat Mirka se nalazi na desnoj strani našeg imanja u neposrednoj blizini bazena. Poseduje terasu sa pogledom ka bazenu i prostranoj livadi koja će vas očarati.

 • VAJAT VUK

  Vajat Vuk se nalazi na levoj strani našeg imanja i u neposrednoj je blizini rečice Bosute. Poseduje prostranu terasu do koje dopire zvuk žubora rečice i uz prirodno ukruženje stvara jedinstven doživljaj.

Imate pitanje?

vajati@bosutica.rs