fbpx

Politika privatnosti i uslovi korišćenja

U ime seosko turističkog domaćinstva Vajati Bostica, Bosuta obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših gostiju. Prikupljamo samo neophodne osnovne podatke o gostima / posetiocima sajta i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o gostima / posetiocima sajta  se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u seosko turističkom domaćinstvu Vajati Bostica odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Ova politika primenjuje se samo na transfer informacija kojima je moguće identifikovati neko lice (lični podaci) i koje seosko turističkom domaćinstvu Vajati Bostica primi u bilo kom formatu kroz svoje aplikacije.

Obaveštenje / Korišćenje ličnih podataka

Seosko turističkom domaćinstvu Vajati Bostica će održavati/čuvati samo one lične podatke čiju su obradu korisnici izričito tražili od seosko turističkog domaćinstva Vajati Bostica.

Ukoliko seosko turističkom domaćinstvu Vajati Bostica odluči da promeni ovu politiku, seosko turističkom domaćinstvu Vajati Bostica će postaviti izmene na ovoj stranici kako bi naši korisnici, koji je primenjuju i koriste, bili svesni koje lične podatke seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica obrađuje, kako ih seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica koristi i pod kojim okolnostima ih seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica otkriva, ako je to slučaj. Ukoliko u bilo kom trenutku seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica odluči da na drugačiji način zadrži ili upotrebi lične podatke, seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica će e-mailom ili postavljanjem obaveštenja na web sajtu www.bosutica.rs obavestiti svoje klijente najmanje 30 dana pre promene u korišćenju.

Integritet podataka

Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica će koristiti lične podatke samo na načine koji su saglasni sa svrhom za koju su prikupljeni ili za koju su ovlašćenje dali naši korisnici ili sa važečim zakonima ili propisima.

Bezbednost

Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica je obavezano da obezbedi bezbednost ličnih podataka koje obradjuje. Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica će preduzeti razumne tehničke i organizacione mere predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba ili izmena podataka o ličnosti kupaca. Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica će čuvati lične podatke koje daju kupci na sigurnim serverima (zaštićenim lozinkom i firewall-om). Sve elektronske transakcije koje kupci naprave biće šifrovane putem SSL tehnologije. Naravno, prenos podataka preko interneta je prirodno nesiguran i seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica ne može da garantuje sigurnost podataka poslatih preko Interneta. Kupci su isključivo odgovorni za čuvanje lozinke i korisničkih detalja.

Pristup / Ispravke

U većini slučajeva, kada seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica prikuplja lične podatke on to čini u svoje ime. Ako želi da traži pristup, ispravku, dopunu ili brisanje ovih ličnih podataka korisnik bi trebalo da kontaktira Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica.

Nadzor / Primena

Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica imenuje odgovorno lice za privatnost podataka koji je odgovoran za poštovanje i primenu ove politike od strane seosko turističkog domaćinstva Vajati Bostica. Odgovorno lice za privatnost podataka Seoskog turističkog domaćinstva Vajati Bostica, dostupno je svakom zaposlenom, korisnicima, i svima drugima koji mogu imati pitanja u vezi ove Politike ili praksi bezbednosti podataka. Odgovorno lice za privatnost podataka seosko turističkog domaćinstva Vajati Bostica možete kontaktirati putem e-mail adrese: vajati@bosutica.rs

Po pitanju ličnih podataka seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica će sarađivati isključivo sa organima za zaštitu ličnih podataka.

Period čuvanja podataka o kupcu i ažuriranje

Vaši lični podaci neće biti zadržani duže nego što je to neophodno za ostvarenje svrhe za koju su prikupljeni. Ukoliko je rok čuvanja podataka o ličnosti propisan zakonom, Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica zadržaće podatke u datom zakonskom roku. Nakon ispunjenja svrhe, odnosno isteka zakonom propisanog roka za čuvanje podataka, podaci će biti trajno izbrisani.

U određenim slučajevima, lični podaci se mogu čuvati duži vremenski period, za potrebe ispunjenja zakonskih obaveza.

Kupci su obavezni da obaveste seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica ukoliko neki od registrovanih podataka o ličnosti treba ispraviti ili ažurirati.

Opšte

Pravno odricanje odgovornosti

Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica može lične podatke otkriti kada to zahteva zakon ili propis ili uveren u dobre namere da je takav postupak nužan kako bi se ispoštovali zakonski propisi, poštovale zakonske obaveze ili zaštitila prava, imovina ili lična bezbednost seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica, njegovih korisnika, partnera i javnosti.

Kolačići (cookies) i linkovi ka ostalim sajtovima

Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica – bosutica.rs može koristiti kolačiće (cookies) kako bi poboljšao iskustva korisnika dok koriste softver za korišćenje svojih web stranica. Kolačići su mali delovi podataka koje vaš pretraživač uskladišti lokalno koji pamti informacije i pomaže da se identifikujete na veb sajtovima prilikom kasnijih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni nekom kompjuteru i može ih čitati samo web server u domenu koji je izdao kolačić. Kolačići pomažu korisnicima obavljajući određene funkcije kako što je pamćenje lozinke i lična podešavanja u vezi sa korišćenjem web sajtova.

Možda ćete dobiti mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina veb pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete promeniti podešavanje svog pretraživača tako da odbije kolačić. Alternativno, možete izmeniti podešavanje svog pretraživača tako da vas svaki put obavesti kada se kolačić nudi i dozvoli vam da pojedinačno prihvatate ili odbijate kolačiće. Međutim, ukoliko odbijete da prihvatite kolačić, to može ometati rad i negativno uticati na korišćenje softvera.

Podaci prikupljeni uz pomoć kolačića spadaju u grupu Opštih podataka o korisnicima web stranica i služe isključivo za unapređenje bosutica.rs web stranice i iskustva korisnika tokom njihovog korišćenja.

Softver za korišćenje naših web stranica može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih sajtova.

Više informacija možete da pronađete i na sledećim adresama:

Privatnost dece

Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica se obavezuje da će štititi potrebe privatnosti dece i podstiče roditelje i staratelje da igraju aktivnu ulogu u aktivnostima i interesovanjima njihove dece na mreži. Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica ne prikuplja namerno informacije od dece ispod 13 godina starosti Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bostica ne usmerava svoje web stranice niti svoje servise na decu uzrasta ispod 13 godina.

Pravila rezervacije

Kako bi potvrdili vaš termin,potrebno je da izvršite uplatu depozita. Depozit iznosi 30% vrednosti vaše rezervacije.Uputstvo za uplatu depozita šalje se na imejl adresu nakon uspešno popunjene rezervacije na sajtu. U slučaju otkazivanja rezervacije depozit se vraća ukoliko je rezervacija otkazana najkasnije 15 dana uoči prvog dana rezervacije. Ukoliko se rezervacija otkaže 14 dana uoči prvog dana rezervacije i kraće, depozit se zadržava. Ukoliko se rezervacija otkaže dan uoči prvog dana rezervacije ili na dan početka rezervacije, naplaćuje se puna cena rezervacije i gost plaća 70% preostalog iznosa rezervacije na isti račun na koji je uplaćen i depozit.

Marketing imejlovi

Popunjavanjem rezervacije ili kontakt forme na našem sajtu ujedno se i prijavljujete na našu marketing mejling listu. Kao deo iste, bićete obaveštavani o svim novostima na našem imanju, organizovanim događajim, kao i pogodnostima i akcijama koje nudimo. Sa marketing mejling liste je moguće odjaviti se klikom na link koji se nalazi na samom dnu marketing mejla. Možete se odjaviti od trenutka kada primite naš prvi marketing mejl. Ukoliko želite da se odjavite sa marketing mejling liste pre primanja prvog mejla možete to učiniti slanjem mejla na adresu unsubscribe@bosutica.rs , hvala na razumevanju.

Seosko turističko domaćinstvo Vajati Bosutica

Bosuta BB
34309 Bosuta