fbpx

Bazen Nađa

Provedite leto u srcu Šumadije

Odmor na našem imanju u letnjim mesecima je upotpunjen bazenom u prirodnom ambijentu, koji dele gosti oba vajata koja se nalaze na našem imanju. Bazen se puni izvorskom vodom i tokom celog dana je osunčan, što uzrokuje prijatnu temperaturu vode koja omogućava i kupanje u večernjim satima. Bazen je dugačak 8,2 metra, širine 3,6 metara, a dubina bazena je 1,6 metara. Visina vode u bazenu je 1,5 metara.

Bazen Nađa nosi ime naše proslavljene plivačice Nađe Higl i veoma smo ponosni što to možemo da podelimo sa vama. Nađa drži nacionalne rekorde u disciplinama 100 i 200 metara prsno i jedina je srpska plivačica u istoriji ovog sporta koja je osvojila svetsko zlato, u Rimu 2009. godine.

Imenovanje bazena smo obeležili u Nađinom prisustvu uz umetnički rad koji je pripremila umetnica i ilustratorka Jelena Vasiljević.

Čak i po najvećoj letnjoj vrućini, boravak je bio prijatan, a u tome su najviše pomogli bazen i potok uz samo imanje.
Đorđe
 • IMANJE

  Našim gostima smo obezbedili niz ambijenata: splav na rečici Bosuti, platforma na drvetu, bazen, plaža rečice Bosute. Na imanju ćete pronaći i ljuljaške, viseće ležaljke, klupice na više mesta. Prepustite se i uživajte u zvucima prirode.

 • MNOŠTVO AKTIVNOSTI

  Kod nas imate priliku da sami kreirate svoj dan. Možete koristiti: saunu, vruću kadu, teretanu, teren za igru, igraonicu. U ponudi imamo biciklove za vožnju koje svi naši gosti mogu koristiti, kao i mogućnost vođenih šetnji.

 • PUN PANSION

  Za naše goste Aleksandra pripremama tri obroka prema svojim receptima. U pripremi hrane koristi kvalitetne domaće namirnice. Pored obroka domaće kuhinje nudimo vegetarijanske i veganske/posne obroke za naše goste.

 • DRUŽINA BOSUTICA

  Jedna od čari sela su domaće životinje. Na našem imanju imate priliku da upoznate našu malu družinu. Družinu predvodi magarica Duša, a družinu čine naši psi, mačke i kokoške.

 • VAZDUŠNA BANJA

  Planina Rudnik je 1922. godine proglašena za vazdušnu banju. Kvalitet vazduha u našem kraju je odličan zbog povoljnih klimatskih uslova, velike šumovitosti i brojnih izvora.

 • EKO SELO

  Vodimo računa o prirodnom okruženju, dobrobiti životinja, i praktikujemo i promovišemo način života sa malo otpada.

 • NOVOSTI

  Budite u toku sa novostima sa našeg imanja i ispratite sve vesti na našem blogu.

 • INICIJATIVE

  Na ovoj stranici možete pronaći inicijative koje smo pokrenuli kao i male biznise iz lokalne i šire zajednice koje podržavamo.

 • VAJAT MIRKA

  Vajat Mirka se nalazi na desnoj strani našeg imanja u neposrednoj blizini bazena. Poseduje terasu sa pogledom ka bazenu i prostranoj livadi koja će vas očarati.

 • VAJAT VUK

  Vajat Vuk se nalazi na levoj strani našeg imanja i u neposrednoj je blizini rečice Bosute. Poseduje prostranu terasu do koje dopire zvuk žubora rečice i uz prirodno ukruženje stvara jedinstven doživljaj.

Imate pitanje?

vajati@bosutica.rs