fbpx

Inicijative

Podrška

Na ovoj stranici možete pronaći inicijative koje smo pokrenuli kao i male biznise iz lokalne i šire zajednice koje podržavamo. Verujemo u međusobnu podršku i našu platformu ćemo koristiti kako bi vam predstavili proizvode i ljude koji veruju u isto.

Inicijative i mali biznisi koje podržavamo

Tanja Franović

Odaberi jedan od 12 radova
ili poručite akvarel po želji

Lorem ipsum tekst It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset

Odaberite jedan od 12 radova
ili poručite akvarel po želji

Upoznajte Tanju Franović, našu komšinicu iz susednog sela Jelovik, koja u slobodno vreme slika akvarele i svakim danom usavršava svoje veštine.

Svoju ljubav prema slikanju bi želela da pretvori u nešto više od hobija i mi smo tu da je u tome podržimo.

 

Rezervišite odmor u nama susednom selu Jelovik

Dom Dobra duša napravila je porodica Ćosović koja je poželela da ljudima obezbedi mesto na koje će uvek moći da pobegnu od užurbane svakodnevice.

Spokoj i prirodne lepote sela Jelovik čine Dobru dušu posebnim mestom.


Tanja Franović

Odaberi jedan od 12 radova
ili poručite akvarel po želji

Lorem ipsum tekst It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset

Prijavite se na našu mejling listu

budite u toku sa novostima sa našeg imanja i novim pokrenutim inicijativama

 • IMANJE

  Našim gostima smo obezbedili niz ambijenata: splav na rečici Bosuti, platforma na drvetu, bazen, plaža rečice Bosute. Na imanju ćete pronaći i ljuljaške, viseće ležaljke, klupice na više mesta. Prepustite se i uživajte u zvucima prirode.

 • MNOŠTVO AKTIVNOSTI

  Kod nas imate priliku da sami kreirate svoj dan. Možete koristiti: saunu, vruću kadu, teretanu, teren za igru, igraonicu. U ponudi imamo biciklove za vožnju koje svi naši gosti mogu koristiti, kao i mogućnost vođenih šetnji.

 • BAZEN NAĐA

  Odmor na našem imanju u letnjim mesecima je upotpunjen bazenom u prirodnom ambijentu. Bazen se puni izvorskom vodom i tokom celog dana je osunčan, što uzrokuje prijatnu temperaturu vode koja omogućava i kupanje u večernjim satima.

 • PUN PANSION

  Za naše goste Aleksandra pripremama tri obroka prema svojim receptima. U pripremi hrane koristi kvalitetne domaće namirnice. Pored obroka domaće kuhinje nudimo vegetarijanske i veganske/posne obroke za naše goste.

 • DRUŽINA BOSUTICA

  Jedna od čari sela su domaće životinje. Na našem imanju imate priliku da upoznate našu malu družinu. Družinu predvodi magarica Duša, a družinu čine naši psi, mačke i kokoške.

 • VAZDUŠNA BANJA

  Planina Rudnik je 1922. godine proglašena za vazdušnu banju. Kvalitet vazduha u našem kraju je odličan zbog povoljnih klimatskih uslova, velike šumovitosti i brojnih izvora.

 • EKO SELO

  Vodimo računa o prirodnom okruženju, dobrobiti životinja, i praktikujemo i promovišemo način života sa malo otpada.

 • NOVOSTI

  Budite u toku sa novostima sa našeg imanja i ispratite sve vesti na našem blogu.

 • VAJAT MIRKA

  Vajat Mirka se nalazi na desnoj strani našeg imanja u neposrednoj blizini bazena. Poseduje terasu sa pogledom ka bazenu i prostranoj livadi koja će vas očarati.

 • VAJAT VUK

  Vajat Vuk se nalazi na levoj strani našeg imanja i u neposrednoj je blizini rečice Bosute. Poseduje prostranu terasu do koje dopire zvuk žubora rečice i uz prirodno ukruženje stvara jedinstven doživljaj.

Imate pitanje?

vajati@bosutica.rs