fbpx

Imanje

Odaberite vaš omiljeni ambijent

Na našem imanju, pored smeštaja nalazi se i niz ambijenata gde kao naši gosti možete provoditi vreme: splav na rečici Bosuti, platforma na drvetu, bazen, plaža rečice Bosute. Pronaći ćete i ljuljaške, viseće ležaljke, klupice na više mesta. Odaberite vaše omiljeno mesto i uživajte.

Splav na rečici Bosutici

Omiljeno mesto za odmor, mnogih naših gostiju je splav na rečici Bosutici. Nalazi se iznad rečice i potpuno je okružen krošnjama. U letnjim mesecima je pravo mesto za osveženje, dok je tokom cele godine mesto gde možete uživati uz kafu ili čaj uz okrepljujući zvuk žubora vode.

Platforma na drvetu

Ukoliko želite nesvakidašnje iskustvo, na našem imanju imate priliku da provede vreme na jedinstenoj platformi koja se nalazi na visini od 4 metra. Nesvakidašnji doživljaj upotpunjava krošnja koja se proteže oko cele platforme, kao i pogled na ušće rečice Bosutice u Bosutu.

Plaža na rečici Bosutici

Mesto na koje uvek možete doći i osvežiti se je plaža na rečici Bosutici. Plaža je okružena drvećem sa svih strana i možete uživati u potpunoj privatnosti. U letnjim mesecima je mesto gde možete uživati na ležaljkama i svežem vazduhu uz umirujući žubor vode.

Detalji

Mislili smo na svaki detalj na našem imanju. Ljuljaške, viseće ležaljke, klupice se nalaze na više mesta i upotpunjuju i ulepšavaju seosko živopisno okruženje.

Nije preterivanje reći da je ovo mesto parče raja na zemlji. Iako smo ovde proveli svega 3 noći, osećanje nam je kao da smo proveli 10 dana na odmoru.
Aleksandra
 • BAZEN NAĐA

  Odmor na našem imanju u letnjim mesecima je upotpunjen bazenom u prirodnom ambijentu. Bazen se puni izvorskom vodom i tokom celog dana je osunčan, što uzrokuje prijatnu temperaturu vode koja omogućava i kupanje u večernjim satima.

 • MNOŠTVO AKTIVNOSTI

  Kod nas imate priliku da sami kreirate svoj dan. Možete koristiti: saunu, vruću kadu, teretanu, teren za igru, igraonicu. U ponudi imamo biciklove za vožnju koje svi naši gosti mogu koristiti, kao i mogućnost vođenih šetnji.

 • PUN PANSION

  Za naše goste Aleksandra pripremama tri obroka prema svojim receptima. U pripremi hrane koristi kvalitetne domaće namirnice. Pored obroka domaće kuhinje nudimo vegetarijanske i veganske/posne obroke za naše goste.

 • DRUŽINA BOSUTICA

  Jedna od čari sela su domaće životinje. Na našem imanju imate priliku da upoznate našu malu družinu. Družinu predvodi magarica Duša, a družinu čine naši psi, mačke i kokoške.

 • VAZDUŠNA BANJA

  Planina Rudnik je 1922. godine proglašena za vazdušnu banju. Kvalitet vazduha u našem kraju je odličan zbog povoljnih klimatskih uslova, velike šumovitosti i brojnih izvora.

 • EKO SELO

  Vodimo računa o prirodnom okruženju, dobrobiti životinja, i praktikujemo i promovišemo način života sa malo otpada.

 • NOVOSTI

  Budite u toku sa novostima sa našeg imanja i ispratite sve vesti na našem blogu.

 • INICIJATIVE

  Na ovoj stranici možete pronaći inicijative koje smo pokrenuli kao i male biznise iz lokalne i šire zajednice koje podržavamo.

 • VAJAT MIRKA

  Vajat Mirka se nalazi na desnoj strani našeg imanja u neposrednoj blizini bazena. Poseduje terasu sa pogledom ka bazenu i prostranoj livadi koja će vas očarati.

 • VAJAT VUK

  Vajat Vuk se nalazi na levoj strani našeg imanja i u neposrednoj je blizini rečice Bosute. Poseduje prostranu terasu do koje dopire zvuk žubora rečice i uz prirodno ukruženje stvara jedinstven doživljaj.

Imate pitanje?

vajati@bosutica.rs