Vajat Vuk

do 6 osoba Bazen - Sauna - Vruća kada Dodatne mogućnosti

Uživajte u zvuku žubora rečice

Vajat Vuk se nalazi na levoj strani imanja i u neposrednoj je blizini rečice Bosute. Poseduje prostranu terasu do koje dopire zvuk žubora rečice i uz prirodno ukruženje stvara jedinstven doživljaj. Vajat je površine 80 metara kvadratnih i udobno je opremljen. Prostire se na dva nivoa. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa kuhinjskim i trpezarijskim prostorom, kao i kupatilo. U potkrovlju se nalazi spavaća soba opremljena za 4 osobe, kapacitet za noćenje je 6 osoba uz upotrebu kreveta u dnevnoj sobi. Za naše goste obezbedili smo i wi-fi internet konekciju i total tv.

Tu količinu mira i sreće koju sam osjetila na ovom mestu je teško opisati rečima! Vajati Bosutica zaista imaju po nešto za svakoga.
Tijana
Privatan ulaz

Parking

1 Bračni krevet - 2 Samac kreveta

1 Garnitura na razvlačenje za dvoje

Bazen - Sauna - Vruća kada

Teretana

Sportske aktivnosti

Wireless Internet

Televizija

Prelep ambijent i ljubazni domacini. Odavno nismo imali lepsi odmor.
Nikolina

Cena iznajmljivanja vajata po danu zavisi od broja osoba.*

Po osobi naplaćujemo 60 evra po danu, odnosno 30 evra po danu za decu od 3 do napunjenih 12 godina.

U cenu je uključeno:

Iznajmljivanje vajata

Doručak, ručak i večera.

Korišćenje: bazena, saune, vruće kade, teretane, biciklova za vožnju, terena za igru (odbojka, badminton, spidminton, mali fudbal), igraonice (stoni fudbal, stoni tenis, pikado).

Vođene šetnje na obroncima planine Rudnik.

* Minimalan trošak rezervacije jednog vajata iznosi 150 evra po danu

* Najkraća rezervacija je 2 noćenja

Želite da rezervišete?

Raspoloživost

Obavezna polja su označena s *Reserve of 1 available accommodations.

Vajat Vuk is available for selected dates.

 • VAJAT MIRKA

  Vajat Mirka se nalazi na desnoj strani našeg imanja u neposrednoj blizini bazena. Poseduje terasu sa pogledom ka bazenu i prostranoj livadi koja će vas očarati.

 • IMANJE

  Našim gostima smo obezbedili niz ambijenata: splav na rečici Bosuti, platforma na drvetu, bazen, plaža rečice Bosute. Na imanju ćete pronaći i ljuljaške, viseće ležaljke, klupice na više mesta. Prepustite se i uživajte u zvucima prirode.

 • MNOŠTVO AKTIVNOSTI

  Kod nas imate priliku da sami kreirate svoj dan. Možete koristiti: saunu, vruću kadu, teretanu, teren za igru, igraonicu. U ponudi imamo biciklove za vožnju koje svi naši gosti mogu koristiti, kao i mogućnost vođenih šetnji.

 • BAZEN NAĐA

  Odmor na našem imanju u letnjim mesecima je upotpunjen bazenom u prirodnom ambijentu. Bazen se puni izvorskom vodom i tokom celog dana je osunčan, što uzrokuje prijatnu temperaturu vode koja omogućava i kupanje u večernjim satima.

 • PUN PANSION

  Za naše goste Aleksandra pripremama tri obroka prema svojim receptima. U pripremi hrane koristi kvalitetne domaće namirnice. Pored obroka domaće kuhinje nudimo vegetarijanske i veganske/posne obroke za naše goste.

 • DRUŽINA BOSUTICA

  Jedna od čari sela su domaće životinje. Na našem imanju imate priliku da upoznate našu malu družinu. Družinu predvodi magarica Duša, a družinu čine naši psi, mačke i kokoške.

 • VAZDUŠNA BANJA

  Planina Rudnik je 1922. godine proglašena za vazdušnu banju. Kvalitet vazduha u našem kraju je odličan zbog povoljnih klimatskih uslova, velike šumovitosti i brojnih izvora.

 • EKO SELO

  Vodimo računa o prirodnom okruženju, dobrobiti životinja, i praktikujemo i promovišemo način života sa malo otpada.

 • NOVOSTI

  Budite u toku sa novostima sa našeg imanja i ispratite sve vesti na našem blogu.

 • INICIJATIVE

  Na ovoj stranici možete pronaći inicijative koje smo pokrenuli kao i male biznise iz lokalne i šire zajednice koje podržavamo.

Imate pitanje?

vajati@bosutica.rs