fbpx

Usluge

Dodatne usluge

Ukoliko želite da vaš boravak dodatno prilagodite sebi i svojim potrebama, omogućili smo i dodatne usluge koje možete poručiti dok boravite na našem imanju.

Masaža

Ukoliko ste se ljubitelji masaža, sigurni smo da će masaža na terasi vašeg vajata u prirodnom okruženju uz zvuke prirode, biti iskustvo u kome ćete uživati. Cena masaže iznosi 25€. U ponudi je Relaks masaža (60min) i Sportska masaža (40min). Ukoliko želite ovu uslugu prilikom popunjavanja vaše rezervacije štiklirajte dodatnu uslugu - Masaža

Rođendanska Torta

Ukoliko u toku vašeg boravka želite da obeležite rođendan ili vama važan datum, možete poručiti domaću tortu. Cena torte iznosi 25€. U ponudi su dve različite torte: Plazma i Druga. Ukoliko želite ovu uslugu prilikom popunjavanja vaše rezervacije štiklirajte dodatnu uslugu - Rođendanska torta

Sjajno smo se proveli! Mir, tišina, priroda, lep pogled, udoban smeštaj, ukusna hrana, ljubazni domaćini, hladna čista izvorska voda, i prava masaža! Vracamo se prvom prilikom!
Mladen
 • IMANJE

  Našim gostima smo obezbedili niz ambijenata: splav na rečici Bosuti, platforma na drvetu, bazen, plaža rečice Bosute. Na imanju ćete pronaći i ljuljaške, viseće ležaljke, klupice na više mesta. Prepustite se i uživajte u zvucima prirode.

 • BAZEN NAĐA

  Odmor na našem imanju u letnjim mesecima je upotpunjen bazenom u prirodnom ambijentu. Bazen se puni izvorskom vodom i tokom celog dana je osunčan, što uzrokuje prijatnu temperaturu vode koja omogućava i kupanje u večernjim satima.

 • PUN PANSION

  Za naše goste Aleksandra pripremama tri obroka prema svojim receptima. U pripremi hrane koristi kvalitetne domaće namirnice. Pored obroka domaće kuhinje nudimo vegetarijanske i veganske/posne obroke za naše goste.

 • DRUŽINA BOSUTICA

  Jedna od čari sela su domaće životinje. Na našem imanju imate priliku da upoznate našu malu družinu. Družinu predvodi magarica Duša, a družinu čine naši psi, mačke i kokoške.

 • VAZDUŠNA BANJA

  Planina Rudnik je 1922. godine proglašena za vazdušnu banju. Kvalitet vazduha u našem kraju je odličan zbog povoljnih klimatskih uslova, velike šumovitosti i brojnih izvora.

 • EKO SELO

  Vodimo računa o prirodnom okruženju, dobrobiti životinja, i praktikujemo i promovišemo način života sa malo otpada.

 • NOVOSTI

  Budite u toku sa novostima sa našeg imanja i ispratite sve vesti na našem blogu.

 • INICIJATIVE

  Na ovoj stranici možete pronaći inicijative koje smo pokrenuli kao i male biznise iz lokalne i šire zajednice koje podržavamo.

 • VAJAT MIRKA

  Vajat Mirka se nalazi na desnoj strani našeg imanja u neposrednoj blizini bazena. Poseduje terasu sa pogledom ka bazenu i prostranoj livadi koja će vas očarati.

 • VAJAT VUK

  Vajat Vuk se nalazi na levoj strani našeg imanja i u neposrednoj je blizini rečice Bosute. Poseduje prostranu terasu do koje dopire zvuk žubora rečice i uz prirodno ukruženje stvara jedinstven doživljaj.

Imate pitanje?

vajati@bosutica.rs